TOKAT / TURHAL - 100.Yıl İlkokulu

Müdür 5056225058
Müdür Yrd 5053039129 0356 2765646
Adres
RAY MAH. DALDA SK. ŞEHİT DURSUN YÖNTEM ORTAOKULU SİTESİ ŞEHIT DURSUN YÖNTEM ORTAOKULU BLOK NO 28 TURHAL / TOKAT
Vizyon
100. Yıl İlkokulu´nu saygın, güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmek. Mükemmel bir dünya için, kendini ve toplumunu sürekli geliştiren mutlu ve özgür insan yetiştirmektir. Öğrencilerimize Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yüzyılın değişen gereksinimlerine cevap verebilecek "çağdaş, bilgili, katılımcı, ve aydın yurttaşlar" olarak yetiştirmektir. Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunmaktır.
Misyon
100. Yıl İlkokulu, Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda; çağdaş, laik, demokrat, katılımcı, yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim- öğretim ile hem bir eğitim kurumuna, hem de iş , meslek ve toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirir. Bilim çağında, yöresel kimliğini ve milli değerlerini muhafaza edebilen, bilgisini referans kabul ettirip, kendine saygı ve güven duyan, ufku geniş, özgür, demokrat, girişken genç ve dinamik nesiller yetiştirmektir. Sevgi,saygı ve güven ortamında "Başarma Azmi" ve "Geleceği Şekillendirme" sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişme eğitimde öncü olmaktır.
Başarılar
Okulumuz öğrencileri santranç müsabakalarında son 1 yıl içerisinde il birinciliği,ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmiştir. Çeşitli resim ve şiir yarışmalarında ulusal, il ve ilçemizde derece yapımışlardır. Önceki yıllarda halk oyunlarında ilçe, il, bölge düzeyinde ilk üçte yer almış, ulusal düzeyde katılımıda bulunmuş yarı finale kadar yükselmiştir.
Okulumuz Turhal ilçe merkezinde bulunmaktadır.